Produkter Produkter Konto Konto Kassen Kassen

   Abonner på Barberblad og Tannbørstehoder

Komfortabelt          Enkelt                    5% Rabatt 

Vi skjønner at det finnes morsommere ting å bruke tid på enn å handle barberblader og engangshøvler. Hvorfor ikke koble av og la oss ta ansvaret for deg istedenfor? Ved å abonnere slipper du å stå uten skarpe og freshe barberingsblader. Din ordre leveres automatisk og komfortabelt direkte til deg, etter din valgte månedsintervall. Abonnementet er aktivt løpende til du velger å endre eller pause det
Ingen fast levereringsintervall. Ingen bindingstid. Ingen oppsigelsestid. Ingen skjulte avgifter. Ingen liten tekst.  
 

Hvordan starter jeg abonnementet mitt? (Du trenger en Kundekonto for å abonnere.) 

1. Velg det produktet du ønsker å abonnere på.
2. Velg antall produkter i rullelisten.
3. Velg månedsintervall i rullelisten.
4. Klikk på LEGG I KUNDEVOGNEN og gå til kassen.

Betaling skjer med kort eller mot faktura gjennom vår samarbeidspartner Klarna. Når betalingen er verifisert er abonnementet aktivert og din første betaling sendes innen 24 timer. Kortet ditt belastes etter avtalt leveranseintervall og du trenger ikke å spesifisere dine kortopplysninger igjen. Velger du å betale mot faktura etter avtalt leveranseintervall, sendes fakturaen med e-post i sammen med leveransen.
 
Hva er BladeBox sin abonnementstjeneste? BladeBox sin abonnementstjeneste er en tjeneste som muliggjør automatiske leveranser av barberingsblad eller engangshøvler etter din valgte månedsintervall. Du trenger en kundekonto for å tegne og administrere abonnementet. 
 
Hvilke produkter kan jeg abonnere på? Du kan abonnere på samtlige produkter utenom barberingshøvler med utbyttbare blader.
 
Hvilke betalingsmuligheter tilbyr dere for abonnement?Betaling skjer med kort eller mot faktura via Klarna. Dersom kortbetalingen ikke fungerer sender vi en faktura med e-post. 
 
Når betaler jeg for mine abonnementsbestillinger? Dine abonnementsbestillinger ekspidieres som vanlige bestillinger som innebærer at betalingen skjer sammen med leveransen. 
 

Endringer i abonnementet 

Etter den andre forsendelsen kan du logge inn på kundekontoen din og endre i abonnementet ditt. 

Du kan: 

-Endre intervallet 

-Avbestille neste levering 

-Abonnere på en annen barberbladmodell 

-Ta en pause på abonnementet 

-Aktivere pauset abonnement 

-Bestille flere barberblader        

Noter at det må skje minst 48 timer innen nestkommende leveransedag for at vi skal rekke å gå i gang. Dersom endringen skjer innen 48 timer kommer endringen å gjennomføres først ved neste leveranse.
  
Kan jag ha flere abonnement aktivert samtidig? Ja.   
 
Hva skjer dersom kortbetalingen ikke går igjennom? Et nytt forsøk gjøres automatisk ved midnatt dagen etterpå og ytterligere en gang til dersom den forrige ikke gikk igjennom. Dersom kortbetalingen enda ikke går igjennom, sender vi en faktura med e-post via Klarna. En fakturaavgift på 29 NOK vil da komme i tillegg.
 
Kan jag ha både abonnementsprodukter og vanlige produkter i handlevognen ved betaling?  
Ja men du må være innlogget på kundekontoen din for å fullføre betalingen og aktivere abonnementet.