Prisjakt
Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner

5.0 / 5

Rettigheter og ansvarsfraskrivelser

Rettigheter

Du er velkommen til å se deg omkring på Hjemmesiden. BladeBox gir deg tillatelse til å se på denne siden og til å skrive ut eller laste ned materialet, som vises på denne siden til ditt eget personlige, ikke-kommersielle bruk, forutsatt at du sørger for at alle påbud og forbud vedrørende opphavsrett, varemerke og annen eiendomsrett respekteres. Du kan ikke uten skriftlig tillatelse fra BladeBox på noen måte kopiere, reprodusere, legge ut, videresende eller distribuere innholdet i denne Hjemmesiden, herunder tekst, bilder, lyd og video, til offentlige eller kommersielle formål. Innholdet under denne Hjemmesiden må heller ikke plasseres på tredjemanns hjemmesider (forbud mot framing). Bruk av denne Hjemmesiden er ensbetydende med din godkjennelse og aksept, uten endring av forbudene, Vilkårene og betingelsene som er fremsatt. Videre garanterer du ved bruk av denne Hjemmesiden at du på ingen måte vil bruke den til formål, som er rettsstridig, umoralsk eller for øvrig forbudt i henhold til disse vilkårene.

Ansvarsfriskrivelser

ALT MATERIALE OG INNHOLD PÅ DENNE HJEMMESIDEN STILLES TIL RÅDIGHET "SOM VIST" UTEN NOEN UTTRYKKELIG ELLER STILLTIENDE GARANTI AV NOEN ART, HERUNDER GARANTI FOR AT EN VARE ER SALGBAR, UTEN KRENKELSE AV NOENS IMMATERIALRETT ELLER EGNETHET TIL NOE BESTEMT FORMÅL. DET PÅHVILER I INTET TILFELLE BLADEBOX OSS NOEN ERSTATNINGSPLIKT FOR SKADER AV NOEN ART (HERUNDER FOR EKSEMPEL AVANSETAP, DRIFTSTAP, TAP AV INFORMASJONER), SOM OPPSTÅR VED BRUK AV ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE MATERIALET. DETTE GJELDER SELV OM BLADEBOX MÅTTE VÆRE UNDERRETTET OM MULIGHETEN FOR SLIK ERSTATNINGSPLIKT. Da visse rettssystemer forbyr utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader og /eller hendelige skader, er det mulig at ovenstående begrensning ikke gjelder for deg. Videre garanterer ikke BladeBox for at informasjonene er korrekte eller fullstendige under linkede hjemmesider som er blitt stillet til rådighet av tredjemann.
Jurisdiktion

Alle nettstedene våre og informasjonen som innhentes derfra blir administrert og kontrollert av BladeBox AB i Sverige. Våre nettstedservere og verter befinner seg i Sverige.

right