KONFIDENSIALITETSPOLICY, GDPR & COOKIES

Hantering av personuppgifter

BladeBox utfører all håndtering av personopplysninger i samsvar med EU Data Protection Regulation GDPR. Når du gir personlig informasjon til oss, eller vi samler inn personlig informasjon fra deg, blir informasjonen behandlet i samsvar med denne personvernreglene. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godtar du at vi bruker GDPR. Vi videreformidler private data kun når dette kreves av myndighetene og/eller under bestemmelse av gjeldende lov.

Kontakter

Du kan kontakte oss på kundeservice [at] bladebox.se eller via e-post for å bli sendt til BladeBox, 632 20, Eskilstuna

Innsamling av personopplysninger

Personlige data er all slags informasjon som kan direkte eller indirekte tilskrives en fysisk person i livet ditt. Dette gjelder for eksempel navn, personnummer, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjelder også for eksempel krypterte data og forskjellige typer elektroniske identiteter, for eksempel IP-numre, hvis de kan knyttes til fysiske personer.

Hvordan samler vi personopplysninger og hvilken informasjon vi samler inn

BladeBox samler personlig informasjon på flere måter, men primært fra deg.

Data samlet inn ved bestilling

Når du kjøper i butikken vår på bladebox.se, eller samler vi personlig informasjon fra deg for å oppfylle bestillingen din. Det er informasjon om navn, adresse og andre viktige detaljer som vi kan fremskynde bestillingen din.

Data samlet inn av personlig kontakt

Vi samler personlig informasjon fra deg når du kontakter oss, for eksempel via kundestøtte, via e-post, telefon eller på andre måter. Først og fremst samler vi de personlige opplysninger som trengs for å svare på spørsmålet ditt eller håndtere saken din. Det er informasjon om navn og bestillingsnummer. Avhengig av hvordan du velger å kontakte oss, kan vi også samle kontaktinformasjon som e-postadresse eller telefonnummer.

Data samlet inn når du registrerer en kundekonto

Informasjon samlet når du abonnerer på e-post som inneholder informasjon og tilbud Hvis du velger å abonnere på e-post som inneholder informasjon og tilbud fra BladeBox, samler vi ditt navn og din e-postadresse for å sende en epost til deg. Hvis du velger å forlate, samler vi også informasjon om postnummeret ditt.

Data samlet inn ved bruk av våre digitale tjenester

Når du bruker noen av våre nettsteder, samler vi inn informasjon om bruken av tjenesten. Noen av disse dataene kan være personlige data, for eksempel ditt IP-nummer eller bestillingsnummer, brukeridentitet i din kundekonto. Vi samler også informasjon om navigering i tjenesten, hvilke sider du besøker, hvilke søk du gjør og hvilke produkter du er interessert i. Hvis du er logget inn på din kundekonto eller gir informasjon som gjør at vi kan identifisere deg, vil vi koble informasjonen om brukermønsteret ditt med den andre informasjonen vi har samlet om deg.

For å holde din personlige informasjon oppdatert og korrekt oppdaterer vi og oppdaterer dine personlige opplysninger ved å samle inn private og offentlige poster. Dette gjelder for eksempel til adresse og personnummer.

BladeBoxs juridiske grunnlag for behandling av dine personlige opplysninger

BladeBox håndterer personlig informasjon lovlig. Det kan hende at de samme personopplysningene behandles både med oppfyllelsen av kjøpet, spesielt etter samtykke eller på grunnlag av at informasjonen er nødvendig for å overholde andre rettslige forpliktelser. Dette betyr at selv om du tilbakekaller samtykket og behandlingen som er basert på samtykket, opphører, kan de personlige opplysninger fortsatt være hos oss til andre formål. I hovedsak behandler vi informasjonen din for å oppfylle en avtale hvor du er parti, for eksempel salgsbetingelsene, eller basert på en legitim interesse, for eksempel for markedsføringsformål.

Administrasjon av bestillingen din

For å levere de produktene du har bestilt av oss bruker vi dine personlige opplysninger på ulike måter. Informasjonen brukes til å skrive ut adresseetiketter og leveringsnotater. Administrasjon av bestillingen din inkluderer også bruk av dataene dine for regnskap, oppgjør og revisjon, kreditt- eller andre verifikasjonstjenester.

Kupong

Hvis du mottar en rabattkode som er utstedt til deg, håndterer vi dine personlige opplysninger for å vise og administrere dette. Vi bruker mottakerens e-postadresse eller mobilnummer til å sende ut digitale rabattkoder og kundens e-postadresse for å sende en kopi av bestillingsbekreftelsen. Hvis du velger å skrive personlig informasjon i varslingsområdet, samler vi disse inn.

Min kundekonto

Når du bestiller, melde deg på for å motta e-post som inneholder informasjon og tilbud fra oss, eller opprette en vakt eller brukeridentitet på BladeBox.com, vil vi opprette en kundeprofil for deg. Kundeprofilen er knyttet til vår kundedatabase. Du kan selv opprette en profil og logge på klientkontoen din. Som innlogget kan du administrere din registrerte informasjon, monitorer og abonnementer. Når du er logget inn på kontoen din, kobler vi dataene vi samler om deg og brukeraktiviteten din på nettstedet vårt til brukeridentiteten din, for å gi deg en brukeropplevelse og tilbud skreddersydd for deg. 

Kundebehandling

Vi bruker dine personlige opplysninger til å tilby service hvis du kontakter oss med spørsmål, kommentarer eller, for eksempel, klager. Vi bruker ditt navn og bestillingsnummer for å identifisere deg og din bestilling. Vi bruker din kontaktinformasjon, for eksempel e-postadresse og telefonnummer for å kontakte deg i forbindelse med spørsmål og bekymringer. Vi kan også bruke all annen personlig informasjon vi samler om deg for å håndtere ditt spørsmål eller et tilfelle, avhengig av hva som er relevant i det enkelte tilfelle.

Innlevering av informasjon

Når du har gjort en bestilling med BladeBox hos oss, bruker vi dine personlige opplysninger til å sende bestillingsbekreftelse og annen informasjon knyttet til bestillingen din. Disse postene sendes til e-postadressen som er oppgitt i forbindelse med bestillingen.

Markedsføring og personalisering

Kundeinformasjon kan brukes i BladeBoxs markedsføringskontekst. Kontakt kan gjøres via e-post, kort og sms. Hvis du har valgt å motta e-post som inneholder informasjon og tilbud fra oss, bruker vi dine personlige opplysninger til å sende epost til deg og tilpasse innholdet til posten til deg. Det er delvis din e-postadresse og delvis informasjon om ditt forrige kjøp. Ved å bruke disse dataene kan vi gi deg tilbudene vi tror du har størst interesse og nytte av.

Utvikling av tjenester og tjenester

Vi bruker informasjonen vi samler om våre kunder for å utvikle og forbedre våre produkter og tjenester. Dette gjelder delvis for våre digitale tjenester, hvor vi analyserer brukerarbeid for å utvikle hvordan vi presenterer informasjon, tilbud og stylingfunksjoner. Det gjelder også utviklingen av våre produkter i henhold til kundenes ønsker og oppførsel og, for eksempel, håndterer mangler eller øker sikkerheten. I hovedsak bruker vi anonyme eller anonyme data på aggregert nivå for å gjøre denne typen analyse. Vi kan imidlertid også bruke personlige data vi har samlet om det er relevant.

Juridiske krav

Endelig vil behandling av dine personlige opplysninger også være mulig å oppfylle forpliktelser i henhold til lover og forskrifter, for eksempel sikkerhet og regnskap.

Perioder av retensjon

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å behandle. Vi lagrer alle personopplysningene vi samler inn i vår kundedatabase. I kundedatabasen lagres personopplysninger i syv (7) år i tråd med bokføringsloven. I din kundekonto er informasjonen du har registrert, lagret så lenge brukeridentiteten er aktiv. Hvis du abonnerer på e-post som inneholder informasjon og tilbud, blir kontaktinformasjonen din lagret så lenge du velger å fortsette å motta en slik e-post. De samme personopplysningene kan lagres på flere forskjellige steder for forskjellige formål. Dette kan bety at en oppgave som har blitt slettet fra et system fordi den ikke lenger er nødvendig, kan overlates i et annet system der det er lagret med tillatelse eller til et annet formål der personlig informasjon fortsatt er nødvendig.

BladeBoxs tekniske og organisatoriske tiltak for sikker behandling av dine personlige data

Vi tar løpende tiltak for å overholde prinsippene for "innebygd databeskyttelse og databeskyttelse som standard". Vi vurderer kontinuerlig risikoen for personlig databehandling og tar nødvendige sikkerhetstiltak for å redusere risikoen. Vi utdanner vår stab kontinuerlig i databeskyttelsesproblemer.

Microsoft

Vi bruker Microsofts kontorprodukter og systemtjenester for vårt interne arbeid. Dette betyr at din personlige informasjon vil bli behandlet av Microsoft, som har blitt ansatt av oss som personlig datarådgiver. Personlige data lagres av Microsoft i en skytservice i EU. Personopplysningene kan overføres av Microsoft til et tredjeland (dvs. et ikke-EU-land) i tilfelle en stor IT-hendelse. Denne overføringen er bare for å beskytte dataene.

Kontraktspartnere og IT-leverandører

Vi bruker en rekke ulike IT-tjenester og IT-systemer i vår virksomhet. I noen av disse lagres personlige data og håndteres. Vi er takknemlige for din integritet og sikkerhet for din informasjon i all slik behandling. Noen systemer installeres lokalt hos oss, og bare våre ansatte har tilgang til dataene. I slike tilfeller vil det ikke bli overført til tredjepart. Noen systemer er imidlertid sky løsninger eller installert hos leverandøren, og betyr at vi overfører personlige data til leverandøren. I disse tilfellene er leverandøren vår personlige informasjonssjef og håndterer oppgavene på våre vegne og i henhold til våre instruksjoner.

Interne IT-systemer

Internt håndterer vi personopplysninger i vår kundedatabase, i vårt kundeservicesystem og i et datahåndterings- og datagjenvinningssystem. Disse systemene brukes til å levere de tjenestene du har bestilt fra oss, og til å håndtere problemer og kundeservice i forbindelse med ytelsen til disse tjenestene. I disse systemene kan alle personlige data vi samler håndteres.

Betallösningar

Vi bruker eksterne leverandører til å håndtere utbetalinger. Disse leverandørene har tilgang til personlig informasjon i form av navn, adresser og betalingsinformasjon. Denne håndteringen er nødvendig for å levere tjenestene du har bestilt fra oss.

Nødvendig håndtering av personopplysninger og håndtering med samtykke fra samtykke

Personlig databehandling som er nødvendig for at vi skal kunne inngå en avtale med deg, for å oppfylle en juridisk forpliktelse, eller som er nødvendig for vår legitime interesse, er tillatt uten samtykke. For at vi skal kunne samle inn og håndtere dine personopplysninger for andre formål, må du imidlertid godta behandlingen. Du godtar håndteringen av dine personlige opplysninger i forbindelse med bruk eller besøk vår nettside.

Tilbakekalling av samtykke

Du kan velge å trekke samtykket til enhver tid ved å kontakte oss på kontaktinformasjonen ovenfor. Hvis du opphever samtykket ditt, vil vi slette personopplysningene og avbryte behandlingen som omfattes av samtykket. Det kan oppstå at de samme personopplysningene behandles både med samtykke fra og på grunnlag av at oppgaven er nødvendig eller under andre regler. Dette betyr at selv om du tilbakekaller samtykket og behandlingen som er basert på samtykket, opphører, kan de personlige opplysninger fortsatt være hos oss til andre formål.

Rett til motta og kontrollere informasjonen

Hvis du vil ha informasjon om hvilken informasjon vi har registrert om deg, kan du søke om dette skriftlig på adressen ovenfor. Registerutdraget er tilgjengelig på forespørsel og er gratis en gang i året. Du har krav på at informasjonen om deg skal slettes, suppleres eller rettes. Du har også rett til å be om at behandlingen av dine personopplysninger er begrenset til bestemte formål og for eksempel ikke brukt til direkte post eller såkalt profilering.

Hva skjer hvis du ikke vil at vi skal håndtere dine personlige opplysninger

Enkelte personlige opplysninger må håndteres for å kunne levere de tjenester og produkter du har bedt om fra oss. Hvis du ikke vil forlate en slik oppgave eller be om at vi sletter slik informasjon, vil vi ikke kunne levere noe produkt til deg. Hvis du ber om at vi ikke håndterer dine personlige opplysninger for markedsføring eller profilering, vil du ikke kunne motta tilpassede tilbud og kommunikasjon fra oss og noen digitale tjenester kan ikke brukes eller fungerer kanskje ikke i alle henseender.

Overføringer av næringseiendommer

Hvis BladeBox AB vil få nye kundeemner eller selges eller overføres, eller om nesten alle sine eiendeler blir solgt eller overført til tredjeparter, kan BladeBox ABs nettsted, produkter og tjenester og personlig identifiserbar informasjon samlet av BladeBox AB bli inkludert i overførte eiendeler. Ved å bruke vårt nettsted, produkter og / eller tjenester, samtykker du herved til denne overføringen av din personlige informasjon innsamlet av BladeBox AB eller til en endret ledelse av BladeBox AB, og du annullerer eventuelle krav du måtte ha mot oss i forbindelse med dette.

Lenker til andre nettsteder

Vi tilbyr lenker til andre nettsteder, men dette er kun til orientering og betyr ikke at vi anbefaler disse nettstedene eller innholdet deres. Vi er ikke i kontroll, ikke gjennomgå, og er ikke ansvarlige for disse tredjepartssidene eller innholdet deres. Vær oppmerksom på at vilkårene i vår personvernpolicy ikke gjelder for disse eksterne nettstedene. 

Oppdateringer til personvernreglene

Denne personvernreglene kan endres av og til, og hvis vi gjør store endringer i bruken av dine personlige opplysninger, vil vi gi beskjed på denne siden. Hvis du motsetter seg slike endringer, kan du slutte å bruke våre nettsteder og produkter der personopplysninger samles inn. Hvis du fortsetter å bruke våre nettsteder og våre produkter eller tjenester etter å ha blitt varslet om slike endringer, godtar du endringene og godtar å overholde de nye vilkårene.

Cookies - Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Den 1. juli 2011 ble ekomloven (2003: 389) endret. Dette betyr at du som besøker et nettsted, aktivt kan være enig om at nettstedet bruker såkalte cookies.

Henhold til lov om elektronisk kommunikasjon (2003: 389) vil alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler få informasjon om:

- Nettstedet inneholder informasjonskapsler

- Hva disse informasjonskapslene brukes til

- Hvordan kan informasjonskapsler unngås

Vi bruker Session-informasjonskapsler for å holde oversikt over hva en bruker gjør på siden, for eksempel pålogging eller om noen er lagt til i handlekurven etc. All informasjon som er igjen mellom to sideopplastinger må på en eller annen måte være knyttet til en bestemt bruker. Dette gjøres ved å lagre en unik nøkkel i en brukers nettleser. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler i nettleseren din, vil mye av funksjonaliteten på sidene være begrenset. Dette fordi nettstedet vil oppdage at det er en helt ny besøkende for hver sideopplasting. Vi bruker også Permanente Cookies som er igjen i nettleseren din, selv etter at du har lukket den, og kan brukes av nettleseren din til fremtidige besøk på nettstedet.

Vi bruker Google Analytics. Hvis du ikke vil godta informasjonskapsler, kan nettleseren din angis slik at du automatisk nekter å lagre informasjonskapsler eller informere hver gang et nettsted krever en informasjonskapsel som skal lagres. Gjennom nettleseren kan tidligere lagrede cookies også slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.

                          

Logg inn