Barbering og skjeggvekst

Få en enklere hverdag

Barbering kan du gjøre med enten barberkniver eller høvler eller begge deler. Noe av det viktigste du gjør er å skjære med hårene så unngår du å bli rød og hoven. Eller verre. Når du barberer deg bør du alltid ta deg god tid, eller heller droppe det. Litt stress kan føre til mye skade. Les flere tips hos oss i Bladebox. Vi har mange produkter som gjør seansen både enklere og mer skånsom. Ikke glem å bruke lotion og stylingprodukter.

Barberingskrem hjelper huden å forberede seg på det unngåelige og høvelen eller kniven glir lettere. Huden ser fresh ut etterpå og du unngår riper og sår.

Alltid like fin

Til barbering trenger du både barberblader og barberhøvel. Ikke glem å alltid bestille ekstra blader hver gang du bytter høvel. Det er en fin vane som sparer deg mye ekstra arbeid og ubehageligheter.

Et annet tips fra oss i Bladebox er å investere i skikkelig utsyr. Det er fristende å bare slenge noe billig i handlekurven. En god høvel gjør deg stødig på hånden og varer lenge. Det samme gjelder blader, kjøp kvalitetsmerker så holder også disse lenger.

Se velfrisert ut

Barberkniver og barberhøvler? Begge deler får du hos Bladebox. Bruk begge og bytt på, så får du tett barbering og ser alltid nybarbert ut. Om det er den looken du vil ha. En god kniv kan også brukes til skjegget, barten eller på andre områder du ønsker å fjerne hår fra. Sikkert er det i allefall at det er et nytte produkt.

Unn deg skikkelig barberustyr og bruk nok tid når du skal barbere deg så vil du se bra ut. Gode produkter og kunnskap er viktige faktorer om du vil lykkes. En fin glød i huden med hjelp av lotion kommer du langt med. Det hjelper deg å fremheve dine beste trekk når du er nybarbert.