Skjegg og skjeggprodukter

Bladebox for dine barberingsbehov

Har du skjegg eller hår det er vanskelig å komme til kan en skjeggtrimmer være tingen. Den kommer til på alle steder som er vanskelig å komme til og kommer til overalt på kroppen når du kun ønsker å barbere et lite område. Derfor er den hendig for alle som har hår uansett alder og et redskap mange kan ha nytte av. Så del den med familien eller gjem den bort så den ikke blir for sløv. Valget er ditt.

Fuktighetskrem er alfa og omega når det skal barberes. Så slipper du at huden blir tørr. Huden får en fin glød og du ser flott ut.

Vis deg på ditt beste

Har du skjegg kan det være lurt å bruke litt ekstra produkter som skjegglotion og andre produkter for styling for skjegg. Se i vår nettbutikk for utvalgte produkter og gode tips.

Har du skjegg eller drømmer om å anlegge skjegg så ikke glem at det trenger litt ekstra pleie og omsorg. Du har det bokstavelig talt midt i ansiktet så gode produkter vil utgjøre en stor forskjell. Kjøp trimmer og ulike produkter hos oss i Bladebox,

Ditt fineste jeg

Skjeggtrimmer fra Bladebox er både solid og kraftig. De kommer til overalt på kroppen og er nyttige for alle som har hår. Fordi de kan ta litt hår på et sted hvor du har mye hår, er bruksbredden stor. Husk å behandle den pent og gjør den ren etter hver bruk så vil den holde seg skarp og holde seg lenge.

For komplett utstyr til barberingen, ikke glem en skjeggtrimmer. Den har mange flere bruksområder enn kun på skjegget fordi den kommer til overalt. Del den med familien eller hold den for deg selv. Steller du pent med den vil den vare ekstra lenge. Vi har flere ulike modeller og farger så resten er opptil deg.