Siste innlegg

Tettere skjeggvekst med riktig pleie
  • 28 Aug, 2022

Å gro en fyldigere og tettere skjeggvekst trenger ikke å føles som en uoppnåelig oppgave. Hvis du tar bruk de riktige rutinene og produktene vil det bidra til å forvandle ansiktshåret ditt til noe du vil sette pris på. Enten du gror et langt, kort, tynt eller tykt skjegg, kan bruk av visse teknikker hjelpe deg med å få et skjegg som virkelig skiller seg ut. Vil du vite hvordan?

Dr Bronner produkter
  • 18 Nov, 2021

Dr Bronner produkter for barbering og etterbehandling er rimeligst hos Bladebox. Våre produkter er miljøvennlige, vennlige mot huden og av høy kvalitet. Hos oss selger vi en rekke produkter fra samme produsent og får svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Såpene er så milde at de kan brukes til andre områder enn bare til barbering ifølge mange fornøyde kunder. Såpene er drøye i bruk og holder både på skummet og lukten lenge etter at de er åpnet.

Barberingsutstyr på Bladebox
  • 19 Oct, 2021

Bladebox har alt innen barberingsutstyr for alle. Enten du bare skal ta små områder eller barbere hele hodet. Vi har pleiende produkter så ikke huden blir sår og tørr. Unn deg det lille ekstra og velg blant kvalitetsprodukter håndplukket til deg. Med våre gunstige priser har du mer enn nok igjen til å skjemme bort noen du kjenner. Enten til jul eller bursdag. Vi selger også ansiktsmasker og hudkremer som passer til alle, så hva venter du på?

Skjegg stiler
  • 03 Oct, 2021

I dag er det igjen på moten å gro skjegg, og er du heldig nok til å ha en solid skjeggvekst, kan du velge mellom en rekke spennende skjegg stiler. Men, det finnes også løsninger for deg som ikke har verdens tykkeste skjegg. Mange ønsker også å ha et lettstelt skjegg som ikke krever mye arbeid om morgenen, og med de riktige produktene kan man gjøre det meste. Skjegg stiler som passer ditt ansiktshårMange har god skjeggvekst i noen soner av ansiktet, men ikke så mye andre steder.

Nair hårfjerning for solid resultat
  • 19 Sep, 2021

Nair hårfjerning får du hos Bladebox i tillegg til mange andre velvære produkter. Vi har produkter til hud, hår og ansiktshår. Vi har også egne kammer til skjegg og egne ansiktsmasker spesielt beregnet for deg med hårvekst i ansiktet. Så klart har vi og shavere og kost til barberskum så du får en behagelig opplevelse. Dette er den perfekte gaven til den som har alt eller til en du gjerne vil skjemme bort.

Barberingstips for menn med Bladebox
  • 02 Sep, 2021

Barberingstips for menn og alt du trenger av utstyr får du hos Bladebox. Finn dine produkter hos oss. Her finner du akkurat de bladene og det tilleggsutstyret du ønsker og du får de levert rett hjem til deg selv. Ingen ting er så irriterende som å stå med en utslitt høvel når du egentlig skulle vært ferdig barbert ti minutter før du startet. Unngå stress og dårlige nødløsninger. Vit at du alltid har det riktige utstyr og ikke går tom.